Ida-Marie Isaksson

I’m back!

Innehåller adlinks/reklam

Jag blev inte så långvarig i pausernas värld. Fredags är ju den dagen jag ägnar hela dagen åt företaget och jag kände ett sug att kika in här och säga hej!
Ihelgen ska vi till Stockholm för att hälsa på min bror och hans familj – det ser jag fram emot megamycket! Veckan har bestått av mycket jobb och mycket cykling på eftermiddagarna – Vincent har ju lärt sig cykla på riktig cykel med stödhjul och tycker det är så kul. Våren är i Helsingborg och det är helt underbart. Just nu planerar jag vår uteplats på baksidan litegrann. Vi behöver en ny matgrupp där ute eftersom vi tagit in den vi hade förra året. Så himla svårt! NU ska jag åka iväg och köpa massor av gardinskenor för att sätta upp gardiner – ett jätteroligt samarbete som ni snart får ser mer av!

Jag fick ett mail igår om min absoluta favoritkampanj – nämligen den där cervera har 20 % på alla sina ordinarie priser och det känner jag att jag vill tipsa er om. Man kan fynda sina designafavoriter man har på önskelistan till kanonpriser om man är snabb! Här kommer lite inspiration och tips på vad som finns:

Du hittar bland annat vaser från Kähler, modellen Hammershöi som jag älskar! Jag har just köpt två nya, en stor och en liten som kommer att passa perfekt till utedukningarna i sommar. De har massor av kvalitetsprylar till köket, våra salt- & pepparkvarnar kommer från Anders Petter. Den fina ljusstaken Nagel Stoff finns där i mässing och krom, Klong Constella och alla andra fina inredningsprylar från Klong, Du hittar prisvärda Housedoctor och lampor från PR-home, jag är så förtjust i min ledlampa därifrån!

Ha en supertrevlig helg så ses vi på instagram så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sonya

    Dock tråkigt att du aldrig svarade på min positiva feedback till dig i inlägget om hudvårdsprodukter. Min kommentar är inte ens publicerad=( Men ändå trevligt att du är tillbaka. Men svarar man inte läsarna blir det dålig kommunikation!

stats