Ida-Marie Isaksson

En paus

Oj vilken lång paus det blev här! Det känns som typ 2 dagar för mig faktiskt. Det har varit skönt att släppa det helt. Jag är inte motiverad att skriva alls just nu.

Inreda, fota, filma och inspirera är superkul men själva skrivandet i bloggform känns inte roligt längre. Jag har haft ångest över det och funderat så länge på denna paus. När jag behöver vila och varva ner på kvällen innan läggdags så sätter jag mig och jobbar istället. Oftast har det varit hur kul som helst, men senaste tiden mer och mer utmattande, spec när man sover dåligt, har ont i kroppen och har många järn i elden. Hjärnan får aldrig vila. Förra veckan blev jag rejält sjuk och det kändes som att min kropp sa åt mig att sluta pusha mig själv. Bara låta det vara.

Jag har två jobb, varav det ena är egen firma samt projekt på sidan av och en familj som jag värderar högt – så just nu prioriterar jag lite och sätter mig själv i första rummet.

Just nu vill jag köra mer på instagram – det ger mig mer glädje och är helt klart en roligare verktyg med kreativa möjligheter! Efter 8 års oavbrutet jobb utan semester här så är det här en välbehövlig paus från bloggandet!

Jag hoppas ni har förståelse för att jag tar en liten time-out! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats