Ida-Marie Isaksson

Nya Serietips

Jag lovade i tidigare inlägg att komma med aktuella serietips så här kommer mina 3 favoritserier just nu:

  1. Seven Seconds (finns på Netflix) Här har vi serien med stort S. Tack du som tipsade mig! Jag har oftast sett det mest folk tipsar om men detta snappade jag upp direkt. ”samma producent som The Killing”. Är det någon som har sett The Killing? Då kommer ni att älska denna för det är samma stil, samma dramaturgi. En smitningsolycka och en coverup av polisen. Mottsättningar bland poliser och svarta i USA. En misslyckad åklagare med alkoholproblem som blir tilldelad fallet. Vi har bara sett två avsnitt men är helt fast.

  2. The Jinx finns på HBO och är en dokumentärfilm om miljonären och arvtagaren Robert Durst. Om hur han blivit anklagad för mord, styckning, hur både åker fast och kommer undan och hur han efter att ha sett sig själv på film ställer upp på en intervju som tar en helt oväntad vändning. Vidrig men sjukt spännande!
  3. New Girl (finns på Netflix) – Bästa humorserien som någonsin gjorts. Vår tids ”Friends” men mycket roligare. Rumskompisarna Schmitty, Jess, Winston, CC och Nick är helt sjuka i huvudet men man älskar dem ändå. En riktigt feelgoodserie som får en att skratta varje gång, det är dessutom ganska korta avsnitt. Vi har just börjat kolla på nya säsongen – den har funnits länge så det finns många säsonger att sträcktitta!

    Ni har väl inte heller missat att det kommit nya avsnitt av Americans & Blacklist!
    Happy watching!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats