Ida-Marie Isaksson

Vår hall

hall halls-pegel

Jag har inte visat så mycket av vår lilla hall. Här på en sidan har jag experimenterat ganska mycket men nu har jag hittat rätt tror jag. Iom att vi satte in mörka skåp i det angränsande rummet så passade denna spegel helt perfekt, färgerna tas upp så fint och mörkt trä i ljusa rum är ju så harmoniskt och fint!

Idag vaknade jag med ett hemskt migrän. Ett recept på min underhållsmedicin hade gått ut förra fredagen och sedan blev receptet försenat i vecka, sedan var det slut på apoteket när jag väl fick det igår. De löste det dock till kvällen. Men snacka om otursförföljt recept! Så jag har varit utan sedan i måndags. Tack och lov har det gått jättebra, fram till idag. Jag kunde knappt gå och mådde helt fruktansvärt illa. Fick släpa mig upp till toan för att ta medicin och nu har det lättat lite. En molande smärta i skallbasen ligger kvar och det lär nog bli lite mer medicin snart. Micke åkte till Örebro idag och kommer hem sent på lördag kväll, så jag har inte plats för migrän i mitt liv. Hoppas det ger sig!

Hoppas ni har en bättre start på fredagen!
Kram!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats