Ida-Marie Isaksson

God och nyttig Smoothiebowl

Smoothiebowl är nog det godaste jag vet just nu och här kommer det godaste receptet som är snabbt och enkelt! En Smoothiebowl är egentligen bara en tjockare smoothie med en massa smaskigt pålägg som gör den mättande och fylld av vitaminer och antioxidanter. Jag mixar i en VitaBoost som bland annat gänget från Food Pharmacy rekommenderar och använder Kefir som bas. Dels för att det är proteinrikt och dels för att det är så syrligt och gott, perfekt till ändamålet! Torkade hackade dadlar finns att köpa på ICA och de ser inte mycket ut för värden men smakerna gifter dig med varandra och det är min favorit bland topping! Ofta tar jag bara vad jag har hemma. Men dadlar, granatäpple & valnötter är konstant. En vinnande kombo. Här kommer hela receptet:

Smoothie:

Kefir

1 banan

1 fryst smoothiemix mango/bananmix (ICAs)

FrystaBlåbär

(Chiafrön) om man vill

Topping:

Torkade dadlar

Kokos

Granatäppelkärnor (frysta)

Valnötter

Blåbär (frysta)

Banan

Tallriken kommer från Table Top Stories (Cervera)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats