Ida-Marie Isaksson

Hemma från Köpenhamn!

bord-stoff-nagel

 

Hej mina kära läsare. Jag hoppas ni mår bra! Jag är hemma så jag mår toppen. Två dagar helt fullsmockade med utbildning i e-commerce. Jag älskar detta ämne, det ligger så nära jobbet som influencer så det var riktigt kul att få djupdyka i det och utveckla mina kunskaper. Vi gick ut och käkade på Cantina i Köpenhamn igår. Inte min bästa matupplevelse man det var kul att prata med alla kollegor från hela Skandinavien. Och sen att få en hel natts sömn i ett tyst hotellrum, halleluja! Jag är inte alls avis på Micke som åker på en veckas träningsläger på torsdag…*host* Nu är jag så trött att ögonen nästan rullar runt, bäst att ta den sömn man kan få! Godnatt <3

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats