Ida-Marie Isaksson

Vår lördag

(null)

(null)

(null)

Underbara lediga helg! Snart drar fotbollssäsongen igång och då är de ett minne blott. Jag fick sovmorgon imorse och smällde till med att sova till 11 då M kände att det var dags att väcka mig. Jisses! Jag hade en rejäl sovskuld efter lång tids insomningsproblem,
men att jag skulle sova så länge trodde jag inte! Så tacksam för det ❤️ Sedan åkte vi ut till Väla för att fixa lite ärenden. Vi passade på att ta en mysig fika och leka i barnhörnorna också. Nu är mina killar och hämtar mat från Vietnamesen på Tågaborg
och sedan blir det lördagsmys framför vår nya favoritserie Manhunt: Unabomber . Ett serietips! Trevlig helg!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats