Header Image

Ida-Marie Isaksson

Hej! Ida heter jag, 32 år och bosatt i Helsingborg med min stora kärlek Micke och vår lille son Vincent som är född december -14. Jag kommer ursprungligen från Hudiksvall och "M" från Umeå men han är fotbollsspelare så vi har flyttat både i Sverige och utomlands sen dess. De senaste 3 åren har vi hittat hem i Helsingborg och här har vi köpt hus och skaffat vänner, jobb och allt som gör att livet känns underbart och stabilt. Jag jobbar 50% som marknadskoordinator och 50% med eget företag. Jag älskar inredning, mode & styling så det är det ni får se mest av här i bloggen! Välkomna hit och lämna gärna en kommentar eller ett hjärta! <3 Kontakt: [email protected]

Pizza med vitlöks- och basilikacreme

Publicerad,

dsc_0342-3

Vi har blivit med mortel. Egentligen var det ganska länge sen men det var efter en lyckad hemmapizza uppe i Norrland med en helt grym topping gjord i en urgammal mortel som jag kände att nu är det dags att börja använda den också. Toppingen gjorde hela pizzan amazing och jag delar såklart med mig av receptet, busenkelt!

Pizzarecept

Valfri pizzadeg
Tomatsås (vi brukar köpa ett sånt där pizzakit)
Skivad mozzarella
Vitlöks- och basilikacreme
Oregano
Flingsalt
Parmesan

Vitlöks- & basilikacreme:
Pressa ner 1-2 vitlök i morteln (beroende på storlek och hur mycket du gillar vitlök)
Hacka 1/2-1 kruka basilika fint och lägg i morteln. Mortla och tillsätt olivolja och en aning flingsalt tills du får en bra konsistens som du kan ringla ut med sked över pizzan.

Servera med ruccolasallad.

(Morteln har jag fått i ett samarbete med Ernst, du hittar den här)

5 Kommentarer

  1. Men mumms!

    Låter helt fantastiskt! Ska jag genast pröva – till helgen tror jag 🙂

  2. Åh det lät jättegott, måste provas!
    Ska man ha på vitlöks- och basilikacremen före eller efter pizzan gräddats?

    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *