Header Image

Ida-Marie Isaksson

Hej! Ida heter jag, 32 år och bosatt i Helsingborg med min stora kärlek Micke och vår lille son Vincent som är född december -14. Jag kommer ursprungligen från Hudiksvall och "M" från Umeå men han är fotbollsspelare så vi har flyttat både i Sverige och utomlands sen dess. De senaste 3 åren har vi hittat hem i Helsingborg och här har vi köpt hus och skaffat vänner, jobb och allt som gör att livet känns underbart och stabilt. Jag jobbar 50% som marknadskoordinator och 50% med eget företag. Jag älskar inredning, mode & styling så det är det ni får se mest av här i bloggen! Välkomna hit och lämna gärna en kommentar eller ett hjärta! <3 Kontakt: [email protected]

Vår meny för nyår

Publicerad,

Hej på er! Vi sitter och filar på menyn inför nyår för fullt och killarna ska snart ge sig ut i kriget för att hitta allt som behövs. Så vi får

Väl se om menyn fortfarande står när de kommer hem!
(null)
Bild: Fridasfood
Förrätt: Plock med löjromschips (mumma!) Har ni inte testat det så är det ett hett tips! Men tar bara salta potatischips, helst lantchips som är lite tjockare och portionerar ut små klickar gräddfil, löjrom, finhackad rödlök och dill/gräslök
på dem. En perfekt munsbit medan man sociaicerar, lagar mat och skålar i champagne. På vårt plockbord finns dessutom några favoritostar (Brillat Savarin, saint Agur, gryere), lite goda salamis (tryffel, fänkål) och och frukt.
(null)

Bild: alltid så inspirerande Diadonna

Varmrätt: Oxfilé med hasselbackspotatis och kantarellsås. 

Efterrätt: Frozen Margarita Pie

(null)

Hur ser er meny ut? Är ni laddade? ?

4 Kommentarer

  1. Åh, högst upp på min lista stod löjromstoast eller liknande, men flera i sällskapet äter inte fisk/skaldjur så här blir det jordärtskockssoppa med parmachips till förrätt istället, gott det med men inte i klass med löjrom ?

  2. Bra idé! ? Trevlig kväll & gott nytt år! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *