Ida-Marie Isaksson

Inte konstigt att man ser på denna helg med blandade känslor

(null)

(null)

(null)Fått två riktigt jobbiga besked på telefonen som gör att jag går omkring med en ångest som är på topp.  En brännande känsla i bröstet och en känsla att man inte är riktigt där, tankarna bara snurrar runt runt utan att riktigt komma fram till något, skuldkänslor för att ej vara närvarande. Jag hatar det! Ett samtal gällde min pappa som varit med om en brand. Han är ok men hela baletten med SOC och biståndhandläggare måste dras igång igen, för 3:dje gången, de lyssnar inte på oss när vi säger att han är en fara för sig själv och andra, samarbetar inte sinsemellan och det är så enormt tärande på oss barn.  
Det andra beskedet var värre men av hänsyn till inblandade vill jag inte prata mer ingående om det. Bara ber till högre makter att allt går bra! Men som ni förstår är det mycket nu igen, precis som förra julen. Och många andra. Inte konstigt att man ser på denna helg med lite blandade känslor. 

—-
Tröja: Kappahl  Jeans: H&M 
Keps: Lindex
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Trist att den mysiga julen ska skuggas av tråkiga händelser 🙁
    Hoppas allt löser sig.
    En lite ytlig fråga, dina jeans var så snygga och jag undrar vilken storlek du har? Jag är också en spink som du…;-)

stats