Ida-Marie Isaksson

Behandling mot mörka ringar under ögonen!

(null)

(null)

(null)

Idag har jag farit och flängt över hela Skåne. Först jobb som vanligt och sedan bilen norrut i ovädret mot Ängelholm. Där träffade jag min härliga Neurolog, kollade över min migränmedicin och fick botox i pannan. Sedan snabbt tillbaka till Helsingborg
för att ta tåget till Malmö. Jag gillar inte att köra den sträckan, det är alltid en massa olyckor och stopp. Nere i Malmö hade jag en tid på Pi42 Unapologetic Beautycare 
där jag gör den laserbehandling som fått min hy att börja stråla. Idag hade jag tid för en annan behandling som jag har funderat på i flera år men inte riktigt vågat. Nämligen en tear trough behandling som tar bort mörka ringar under ögonen.
Har ni hört talas om det? Jag har "medfödda" håligheter under ögonen som ger skuggor, något som jag är väldigt medveten om. Det är så jag ser ut, det är inte hela världen men om jag ska piffa till något i mitt ansikte så skulle
det vara det så jag slipper använda så mycket concealer och ljusreflekterande smink jämnt. Jag gillar att vara utan smink eller naturligt sminkad men känner mig trött och sliten och kan även få kommentarer om detta om jag går utan.
Inte så kul om man redan är medveten faktiskt! Läkaren som jobbar på Pi42 är förutom läkare i estetisk medicin även ögonläkare och jag har ställt 1000
frågor så jag kände mig trygg hos henne. 
Så, nu känns det gött att jag tog beslutet för mig själv. Jag är jättenöjd med resultatet, jag såg genast mycket piggare ut. Men jag vill vänta och se så att stickmärken och ev svullnad lägger sig innan jag visar efterbilder så att det blir så rättvist
som möjligt. Den sista bilden är iaf på mig och Vincent, ca 4 timmar efter behandlingen. Men som sagt, före och efterbilder kommer! I riktigt finfina och osminkade vinklar! I nästa inlägg ska jag också förklara lite mer ingående vad man gör!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Vad härligt att få lyxa om sig själv lite! Mer sånt behövs för oss alla 🙂 Jag undrar hur du lyckades att få din botox på recept? Jag har själv extrem huvudvärk varje dag och Ipren/alvedon hjälper inte.. Att jobba mindre och dra ner på stress hjälper inte heller. Tänker att jag vill prova allt nu, värken tar över vardagen. ?

  2. Anonym

    Vad intressant. Har själv läst lite om den behandlingen men är lite rädd för att gå på injektioner. Har alltid varit mörk runt ögonen och är van vid det så får nog fundera lite till 🙂 ska bli intressant att läsa hur det gick till sen.

stats