Ida-Marie Isaksson

Helsingborg Art Week

I samarbete med Helsingborg Stad
 
 
På fredag händer något som jag har sett fram emot länge. Då får jag nämligen dra ihop mitt lilla nätverk med influencers & entreprenörer. Vi har alltid så trevligt när vi ses och denna gång ska vi i samarbete med Helsingborg stad och Kulturhotellet få en smygtitt på Art Week som drar igång på lördag. Vi ska cykla runt till utställare, ha workshop, äta gott och bo på hotell. Under Art Week fylls stan av konst i alla dess former. På busshållplatser, i hotell, på väggar och i fönster. Många bidrar och öppnar sina dörrar för att konstnärer ska få ställa ut i vår fina stad. Det hålls en massa roliga workshops runt om i stan. T.ex en för barn & unga på Stadsbiblioteket, en instagramwalk med Instagramers Malmoe där man får träffa likasinnade, fota och få tips, se massor av fina utställningar och street art. På facebook-sidan kan man hitta sina favoritevent. 

Jag längtar efter denna speciella rundvandring i vårt fina Helsingborg! #hbgartweek

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats