Ida-Marie Isaksson

Adidas trefoil

Länk i samarbete med Ellos

 
 
 

Hösten börjar göra sig påmind. Det är riktigt burrigt väder och man vill mest gå omkring i myskläder. Jag glömmer att ta på mig jacka över kavajen när jag drar iväg till jobbet och ångrar mig alltid. Igår frös jag häcken av mig när jag joinade några jobbarkompisar för vin och pizza endast iklädd skinnjacka. Det så man märker att den smyger sig på, hösten. Då får man rå om sig lite extra. Jag har uppdaterat mitt favorit mysställ från Bread & Boxers, skönaste basplaggen och bra kvalitet! Och en adidas trefoil mössa som egentligen var tänkt till Vincent men den kommer nog mamman att låna också. Perfekt för mysiga dagar hemma!

Veckorna bara rasar iväg tycker jag. Det är lite ekorrhjul med jobb, förskola, mat, tvätt och ständigt plockande. Men det är lite härligt också. För första gången på många år har vi gott om vänner och mycket grejer vid sidan av som vi hellre gör än att bara att ligga i soffan och titta på serier på kvällarna. När man byter stad emellanåt och tappar sin hamn så tappar man också nätverk och vänner. Och det är något som tar många år att bygga upp. Det är svårt, jobbigt och tungt emellanåt. Så det njuter jag av just nu! Jag njuter också av en massa skoj att se fram emot, mer om det i ett eget inlägg!

 

 

 

 
 

 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats