Ida-Marie Isaksson

Inspiration till barnrummet

 
Innehåller reklamlänkar i samarbete med Miniroom.se & Jotex.se
 
 
Vincent ska få byta från sin Stokke Home till en vanlig 90 cm säng snart och jag har börjat samla lite inspiration till hur det ska se ut. Vi har redan en 90-säng i förrådet så en sänggavel och en liten sängsida fattas bara. Någon som vet om man kan köpa avtabara sängsidor till resåbottnar? Jag vill bara ha en del som sitter upp vid överkroppen, för det är han van vid. Jag gillar verkligen denna gröna sänggavel i sammet så den beställde jag igår. Är väldigt fötjust i grönt, gult och sammet just nu!
 
Sänggavel
Rund Puff
Fyrkantig puff
Blått bäddsett i sammet
Grönt bäddset i  linnemix
Sänghimmel Numero 74 
Babushka-kudde i sammet Numero 74
Stjärnkudde
Vimpel i sammet Numero 74
Mrs Mighetto Poster (Mr Bill Ny kollektion)
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Åh vad fint! Ett tips är att kika in postern Mr Charlie från Mrs Mighetto – vet att det finns återförsäljare som har den kvar. http://www.boligheter.se har den t.ex med 20% rabatt! Valde själv mellan den och Miss Alice till min dotter. Nu när jag ser vilka färger du tänker att Vincent kommer att ha i sitt rum så passar verkligen Mr Charlie in. Den tavlan har nämligen stänk av samma gröna färg i sig som du valt att ha till sänggavel samt puffar. 🙂

    Lycka till med inredningen i hans rum – ska bli spännande läsning framöver! 🙂

stats