Ida-Marie Isaksson

Tandläkare & laserbehandling

Innehåller reklam/annonslänkar
 
 
Hej från livet som galopperar fram. Igår var jag till tandläkaren med Vincent. Han gapade stort och var så förundrad och tyckte det var rätt kul. Efteråt tog vi en tur i Väla köpcentrum, han fick välja ut en liten bil och så åt vi en varin bulle och festis. Det hade nog tandläkaren gillat, hehe. Jag är inte den föräldern direkt. Här ska det firas att han gapat så att det blir en vana. Han är faktiskt väldigt duktig på att borsta och låta oss borsta också, Det har tagit lite tid men nu går det hur bra som helst, det gäller att ha tålamod med såna där saker så att det blir en rutin. Vi äter väl inte överdrivet med godsaker här hemma, inget godis till honom om han inte blir bjuden och ingen saft. Bara lite bullar då också då. Lagom sådär.  Men gapet var värt att firas lite extra! Micke var inte med utan han var tillbaka i truppen efter 10 månaders skadefrånvaro. Värt att fira det också! 
 
Imorgon jobbar jag och sedan ska jag till Malmö för göra en ansiktsbehandlig med laser på Pi42 i Malmö. Jag har velat göra den så länge men det finns inte så många som utför den så jag längtar!
Vi hörs vänner!
 
 
Bild:
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Det skulle vara kul med en recension av lasern. Kanske före efter bild? Själv har jag kollat lite på dermapen och skinbooster. Vill ha lite mer än bara ytlig behandling till min torra medelåldershy 🙂

    1. idaisa

      Jag ska skriva en recension men jag vill utvärdera det ordentligt först. Nu vet jag bara hur det kändes att göra det och att bemötandet kändes proffesionellt. Man behöver göra några behandlingar + att resultatet kommer sakta då huden börjar bygga nytt kollagen & elastin. Så det kommer!

stats