Ida-Marie Isaksson

Entre – förvaringslösning och färgkod!

Inlägget innehåller reklamlänkar
 
 
 
 
 
Jag har fått önskemål från flera läsare som renoverar sina hallar om att få se vår lilla entre här hemma. Kul tycker jag! Jag letar ständigt inspiration hos andra ju! Så här löste vi hallen efter lite funderande. Vi har ju en garderob och en tvättstuga att hänga in käder och skor i så behöver vi inte ha så fasligt mycket grejer i hallen. Dessutom vill jag inte att det ska vara så ”kluddigt” (som man säger i Skåne) När man öppnar entren ser man rätt in i vardagsrummet, ut över terassen och rapsfälten på baksidan om man höjer blicken när man kommer in. Om det inte är så mycket grejer där som tar uppmärksamhet dvs…. Det blir ändå rätt mycket skor. Det har jag löst så att jag har två korgar, funkar helt super och de sväljer massor! På väggen har jag målat med Nordsjö Ambience X-tra matt HoP Light Grey och satt upp ljuvliga The Dots i ask från Muuto.
 
Bänk Ellos – Tavla Nordic Print StoreMatta Berber/Butik Linnea – Ljushållare & Kruka från Butik Linnea 
 
 
Jag har crazy days just nu med typ en miljard bollar i luften. Idag har jag iaf fotat en massa och imorgon ska jag visa lite sneakpeek på kräftskivepyntet jag har köpt. Så himla taggad för kräftskiva! Någon mer som ska ha kräftis i helgen?
 
Kram!
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats