Ida-Marie Isaksson

Nördar ner mig

Inlägget innehåller reklam & annonslänkar
 
 
 
 
Hej på er!
 
Jag lyckades just sno åt mig lite tid mellan tvättberget och lite kartläggning av målgrupp. Det ena vansinnig tråkigt och det andra vansinnigt roligt. Ni kan ju gissa vilket! Jag förlorar mig helt i marknads-nörderi och önskar jag hade ännu mer kunskap så att jag kunde använda statistiken på fler sätt! Någon som har tips på bra bok eller onlinekurser i marknadsföring, inbound marketing, content marketing etc? Dela mer er please!
 
Idag har jag suttit på Park Inn by Radisson i Lund hela dagen i möte och kom inte hem förrän strax före 18 så det blev en riktigt saftig dag. Men vi blev väl omhändertagna med smarrig mat och fika där så jag klagar inte. Dessutom får jag en härlig somvmorgon imorgon. Då börjar jag sent för jag ska fota med bar- & restaurangpersonalen inför kommande projekt och marknadsföring. Mycket spänannde. Följ @nellysfoodetc & @radissonblumetropoI på instagram så ser ni en liten del av vad jag sysslar med! love my job!
 
 
 
Psst, den underbara Lisa Love Bäckman tavlan kommer från min utvalda kollektion tillsammans med Printler
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej! Kan du snälla visa upp er hall och ge lite tips? Älskar din stil och vi håller på att renovera hallen just nu ? Tack för en bra blogg!

stats