Ida-Marie Isaksson

Baldakin i sovrummet

Reklam/Länkar i samarbete med Ellos och Jotex
 
 
 
Hej darlings! Hoppas ni har en härlig måndag, det har jag. Vincent sov hela natten på första gången på evigheters evigheter. Så en ostörd natt, haleluja. Jag och min bror fick en positivt beslut från tingsrätten ang godmanskap för vår far- haleluja nr två, har väntat och haft fullmakten själva 100 mil bort i över ett halvår(!!) (om ni inte förstår nånting så kan ni läsa intervjun med printler i föregående inlägg) Jag har haft en rolig dag på jobbet och trots att jag har ett skov i min reumatism för första gången på väldigt länge så har jag mycket energi. Härlig känsla!
 
— 
 
Denna baldakin från Ellos Home bara växer på mig. Ibörjan hade jag lite svårt med hur den skulle hänga och blev aldrig riktigt nöjd. Nu har jag hittade den där slaviga looken och älskar den nått så in i bomben. Den är verkligen pricken över i:et i vårt sovrum. Kroklisten och pallen (slutsåld, liknande här) från samma märke passar så bra till stilen dessutom tycker jag. De maffiga överkastet är ett riktigt fynd från Jotex. Grov linne-look, snygga antracitgrå färg och riktigt massivt, lyxigt och härligt.
 
Idag fick jag en rabattkod mailad till mig som jag genast satte sprätt på själv genom att köpa en urfin matta til vardagsrummet. Såklart ska ni få ta del av den: 30% rabatt på dyraste* varan med koden 365404.

*Villkor (365404): Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m. 
2017-07-30. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta 
varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, 
UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss 
för slutförsäljning och eventuella tryckfel. 

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats