Ida-Marie Isaksson

Egen kollektion, 20% rabattkod och min mest personliga intervju någonsin hos Printler.com

I samarbete med Printler
 
 
 
 
 
Jag har fått den stora äran ha en egen kollektion med handplockade favoriter hos Printler. En stor ära för lilla mej då stora influencers jag ser upp till och inspireras av har fått samma chans tidigare! TACK för förtroendet Printler!
Jag har valt ut några favoritposters & prints i en egen kategori i deras webshop och gjort en personlig intervju, den mest personliga jag gjort någonsin faktiskt, jag är lite nervös hur det blev. Ibland bara kommer det utan att man kan stoppa!
 
 
För ett tag sedan hintade jag om att jag jobbade med en tavelvägg i sovrummet och här ovan ser ni resultatet. Jag har längtat efter att få visa er, det blev så himla mysigt och ombonat! Alla finns med i min kollektion hos Printler.com !

Med koden idamarie20 får ni 20% rabatt i 72 timmar! (tom 24/7)

 …
 
 Pusha hjärtat om ni gillar, det gör mig happy! <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats