Ida-Marie Isaksson

Tivoli Hotel Köpenhamn

Vi har en helt magisk semester på ett helt magisk hotel. Tivoli Hotel i Köpenhamn. Vi hade lovat Vincent tivoli då hans favoritprogram är Pippi på tivoli och hela hotellet är ett stort tivoli och då bortser vi från det magiska nöjesfältet ett par 100 meter bort. Flera lekrum, pool och restaurangerna i hotellet är några av Köpenhamns bästa och de har barnmeny (!) Vi åt på sushirestaurangen Sticks n Sushi igår och det var det bästa jag har ätit. Jag håller på att övertala Micke att vi måste dit ikväll igen 🙂 De har även restaurangen Mash här på hotellet. Vincent älskar stället såklart. Massa roliga bilar, hoppborg, pingisbord i barnrummen som ligger i anslutning till frukostrestaurangen. Samtidigt är det sofistikerat och har snygg design (kolla in Gubi-stolarna och sofforna i Executive lounge!!)  Det är så barnanpassat det kan bli och samtidigt finns det denna Executive lounge att kliva in i om man vill ha lite lugn och ro. Idag har vi varit på Strøget, lunchat på Illums Tagterasse (så fin!!)  och shoppat på förmiddagen och sedan på Tivoli (nöjesfältet) och åkt karuseller och ätit glass på eftermiddagen. En sån toppdag så det går inte att beskriva. Bästa semestern hittills! (Det blir ju bara bättre och bättre!)

Länk till Tivoli Hotel i Köpenhamn
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats