Ida-Marie Isaksson

Till beachen

 
 
 
Nya kläder till beachen är inhandlade och en baddräkt att ha de gånger man inte ska sola är perfekt. Bara att dra på sig shortsen eller kjolen över så är man redo. Älskar denna från Chiquelle x Swimwear som är djupt urringad både fram och bak. 

Jag älskar att sola och har alltid gjort. Jag har inte alltid varit jättebra på att skydda huden och jag har jättelätt att blli brun. Men på senare tid har det blivit mer och mer viktigt. Dels för att jag har en person i min närhet som har drabbats av hudcancer och dels för att jag lätt får pigmentförändringar i ansiktet så fort solen tar. Det är superhälsosamt att vara i solen, men man ska ju vara smart och försöka skydda huden från att bränna sig. Jag använder Vichys ansiktsprodukter och tycker dem är det bästa. De har även så mycket bra och smarta solskyddsprodukter. En solkräm som heter ANTI-DARK SPOTS med Spf 50, en MATTIFYING FACE FLUID DRY TOUCH med spf 30 för dem som blir väldigt svettiga och glansiga. En produkt som jag älskar är deras FACEMIST med SPF 50. Perfekt att ha i väskan och spraya på när huden behöver extra fukt och solskydd. De har även en TAN OPTIMIZING Hydrating spray med högt solskydd för kroppen för oss soldyrkare. Ett tips om ni letar smarta och bra solskyddsprodukter!
  
Om nu sommaren vågar visa sig så är jag förberedd! 
 

Jag är sponsrad av Vichy, men skulle inte skriva och rekommendera produkterna till er om jag inte tyckte de var riktigt bra och att några av er kanske skulle ha nytta av tipsen! De få skönhetsprodukter jag skriver om- de är värda att tipsa om!

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats