Ida-Marie Isaksson

Kreativitet på en regnig dag

 
Hur mår ni dag kära ni? Har ni haft en trevlig midsommar? Det har vi! Firande med ett gäng grannar och barn. Sill, jordgubbstårta, lekar, sånger och allt som hör till. Hemmagjord nubbe bjöds det också på. Jag brukar avstå nubben men den var jag tvungen att smaka och mums tyckte jag! Det var en helt perfekt dag och kväll. Regnet medverkade såklart, men det får man ju nästan räkna med. Vi var förberedda så det gjorde ingenting.
En regning dag idag också men det gör ingenting. Såna dagar är som gjorda för att få en massa saker gjorda. Min kreativitet flödar och jag planerar en tavelvägg på övervåningen. Men först ska mannen komma hem från träning med bilen så att jag kan åka och köpa några hyllor på Hornbach!
 

Hörrni – tre dagar till minisemester för min del, så härlig känsla trots att det inte är så lång semester! Har ni också semesterfeeling?

 

Posters från Printler (samarbete)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats