Ida-Marie Isaksson

Riverside med takterass i Göteborg

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hej från Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg! Jag har just avslutat arbetsdagen med en kort båttur över till Haga där vi strosade, fotade och tog en kaffe i solen. Underbart! Jag har bott på denna sida av Göteborg (Lindholmen) en gång tidigare och förundras över hur vackert och levande det är här. Dessutom så smidigt att ta sig över till andra sidan, båtarna går ju lika ofta som spårvagnarna och är dessutom en mysig liten upplevelse. Nu ska jag bara kolla igenom all bilder jag tagit och sedan beställa upp lite roomservice. Om jag orkar ska jag ta en drink på terassen senare, alltså HUR fin är den inte?? Det finns 2 relaxpooler och en utomhuspool där uppe! Men det blir inget bad för mig. Jag har sovit så himla dåligt inatt och blivit förkyld idag på köpet. Perfekt läge att gå och lägga sig tidigt ikväll känner jag! Ha en fin kväll!
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats