Ida-Marie Isaksson

Ikea Söderhamn

 
 

Idag kom äntligen tyget till den andra soffan så nu kan man sitta i den utan att alla kuddar och man själv flyger ur. Den var hal utan tyg kan jag lova. Så skönt med komplett soffa! Valet av soffa föll på Ikea Söderhamn av många olika skäl. Dels för att det är omedelbar leverans, man hämtar den ju själv direkt. (Om man bortser från tyget som var slut när vi köpte, 6 dagars leveranstid) Dels för att jag tycker den är väldigt fin, stilren och passar bra in när man vill ha en ganska nätt soffa. Dels för att den går att bygga om precis hur som helst och man kan tvätta och byta färg på klädseln väldigt enkelt. Jag som aldrig kan bestämma mig älskar valmöjligheten. Med alla dessa fördelar är den dessutom skön och väldigt prisvärd, så det var faktiskt inte svårt att välja för oss. Vi köpte ett loveseat också men den ska vi byta ut då den blev lite för klumpig och liksom stängde av rummet. Soffor som står mittemot varandra i ett rum är fint men det kan också ”stänga av” det naturliga flödet i rummet så man får välja möbler med omsorg. För oss passade det perfekt med soffor utan armstöd, tröttnar vi så sätter vi bara dit såna. Vi får väl se hur mycket jag kommer att flytta runt dessa innan jag blir 100% nöjd.

Soffa – Bord Högt – Bord lågt – Matta – Vas – Korall

Glöm inte att klocka på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Hej!
    Vi har precis flyttat in i vårat nybyggda hus så det är så roligt att se hur det växer fram. Men blev lite nyfiken vart vägghyllorna är köpta och golvlampan.
    Tack för en bra blogg, man blir väldigt inspirerad av dig.

  2. Katta

    Så fint och ombonat. Kommer man få kunna se hur det ser ut utomhus. Vi fick se innan i er förra boende lite grann utomhus. Är lampan i färg mässing? Ha en fin dag ?

    1. idaisa

      Tack! Ja jag kommer att visa mer när vi kommit iordning, men just nu är det inga möbler därute. Ja den är i mässing! Detsamma!

stats