Ida-Marie Isaksson

Lite blått

scarf-ellos

Fredag och min lediga dag. Eller lediga och lediga. Jag är helt överhopad med jobb såklart. Jag har självmant jobbat över för att det har varit så kul och för att passa på att lära mig så mycket så möjligt. Men jag ligger så efter och har inte hunnit fota alls i veckan, så det ska jag göra idag, har ju en massa fint här hemma som jag ska visa er. Bland annat en ny lampa från Flos! Men först måste jag storstäda. En mäklare kommer hit efter lunch och ska kika lite inför försäljning av huset.

Har en ny fin scarf som gör en enkel outfit lite roligare. Underbar blå färg! Perfekt till den krispigt vita skjortan.
Nu är det dags att lägga på ett kol. Återkommer senare med en massa inspiration vänner! FÖRLÅT för att jag har varit så frånvarande <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Vilken fin scarf!! ? Men du behöver inte säga förlåt för att du varit frånvarande, du har ju ett nytt och spännande jobb att komma igång med! Det tror jag alla förstår ? Ta hand om dig!

  2. Katarina

    Så kul med nya jobbet jag förstår fullständigt och väntar troget på att läsa dina fina inspirerande och jordnära inlägg. ? Kan du visa bilderna på er nuvarande hem och även det nya. Tänkte fråga ni hyrde väl detta boende som ni nu säljer? Gick ni via mäklarfirman när ni flyttade till Helsingborg finns det sånna alternativ?
    Att man kan hyra i första hand innan man vill köpa eget boende menar inte hyresrätter mer hus och så.
    Hoppas att du kommer fortsätta blogga i mån av tid. Snälla sluta inte ?? Ha en fin helg vackra Ida ?

stats