Ida-Marie Isaksson

Olympia VIP


Idag var det sista träningsmatchen för HIF innan seriestarten så direkt efter jobbet åkte jag hem och bytte om och sedan direkt till Olympia där vi för första gången skulle få komma tillbaka till vår gamla läktare som varit under ombyggnad. Och jisses som skåningarna kan inreda! Panoramafönster överallt, rulltrappa upp. Vitbetsat trä, stilrent. Vackra Olympias gräsmatta på ena sidan och bostadsområdet Olympia på andra. Helsingborgs stolthet. Perfekt för mingel och nätverkande. Och ett steg ut på läktaren, nära planen. Helt perfekt. Servicen är som vanligt bäst! Lekhörna för kidsen. Nästa helg startar serien och då är Olympias VIP redo kan jag lova! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats