Ida-Marie Isaksson

Finlaysonöppnar butik i Helsingborg och ger 30% rabatt

finlayson-tamminiemi finlayson-kuddar finlayson_vala_helsingborg finlayson-badrum-inspiration-bastu bastu-inspiration-inredning badrumsinspiration-finlayson finlayson-helsingborg finlayson-denim

Finlayson är en Finskt märke som fokuserar på kvalitet, hållbarhet, socialt ansvar & såklart klassisk finsk design. Deras bästsäljare är faktiskt produkter med Muminmotiv och elefanttryck. Det är inte riktigt in stil. Men man ska inte låta sig skrämmas av den färgglada mönstrade yta de visar upp för de har en hel uppsjö av saker massa fint som passar oss som gillar mer klassisk skandinavisk design också. Det upptäckte jag på FORMEX förra året, deras monter var helt magisk. Kollektionen ”Tamminiemi” och ”James Finlayson” är mina favoriter. Lin, bomull, ull, satin. Grått, vitt, naturfärgat. Ja ni ser ju!

På fredag öppnar Finlayson en fysisk butik i Väla Köpcentrum i Helsingborg. Tjoho! De har ett fantastiskt öppningserbjudande. 24/3-26/3 erbjuder de 30% rabatt på hela sortimentet till alla kunder som handlar.  Jag ska dit, hoppas vi ses!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats