Ida-Marie Isaksson

sammetsdröm

dsc_0109-3dsc_0105-2
dsc_0103-2

22 december och alla julklappar är klara. Julklänningen, nyårsklänningen och ev annandagsklänning är och kirrad för en gångs skull. Denna skönhet från Daisy Grace som låg i min brevlåda när jag kom hem från Dubai (Tusen tusen tack!) tror jag det blir nån dag tillsammans med en gnistrande bred choker.

Snön lyser med sin frånvaro här uppe iår igen, så himla tråkigt. Vi hoppas det kommer lite innan jul för vi vill ju ha en vit jul och vi vill ut och leka i snön. Det blir ,,örkt så himla tidigt här uppe och när det inte är någon snö så blir det ännu mörkare. Så lite snö i julklapp tack!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats