Ida-Marie Isaksson

Rabattkod 25% på Na-kd.com

dsc_0408

dsc_0430-2

dsc_0402-3

dsc_0413

dsc_0441-4

dsc_0425-3

dsc_0416-2

dsc_0418-3

Nästa Black Friday-tips är i samarbete med Na-kd.com och där brukar jag gå in var och varannan dag bara för att hämta inspiration. De har ju så vansinnigt mycket trendigt och fint, nytt hela tiden! Jag älskar deras inspirationsbilder man kan hitta på instagram också! PÅ bilden har jag en ny blus med volanger på ärmarna, älskar hur det ger en cool siluett till överkoppen. På Benen har jag ett par ankelkorta kostymbyxor som är höga i midjan. Och det kanske är lite svårt att se men runt halsen har jag ett alldeles ljuvligt diskret choker-halsband i silver. Jag har en överraskning till alla er shoppingsugna och det är att om ni använder koden ”blackweekend” så får ni 25% på Na-kd.com ända fram till den 28:de november (gäller ej nedsatta varor).

Happy Shopping!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats