Ida-Marie Isaksson

Tandblekningsresultat

Bjuder på en fin bild på mitt smile från tidigare idag hehe! Jag var nämligen hos Marleen på Akacia Laserklinik och gjorde en tandblekning och ser ni resultatet?? Jag är sååå himla nöjd! Behandlingen gick så smidigt och hon var så proffsig. Men fick en skyddande blå gel mot tandköttet och sedan blektes det på. Det kändes ingenting och vips så var det klart. Min tänker blektes 15 nyanser! Hon har halva priset på tandblekning just nu, så passa på alla i Helsingborg med omnejd!

Efter det gjorde Marleen (som är diplomerad) en ljuvlig fotvård på mig. Skillnaden på pedikyr och fotvård är att man filar & slipar samt skär bort eventuella förhårdnader på fötterna, medan man vid en vanlig pedikyr bara i princip tar hand om naglarna. Många, även jag, har blivit ganska besviken många gånger när jag har gått ifrån en pedikyr, men nu vet jag vad jag ska boka i fortsättningen. Nu är mina fötter babylena.

( I samarbete med Akacia Laserklinik)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats