Ida-Marie Isaksson

Sideboard touchup

laderhandtag-diy

laderhandtag-loop

laderhandtag-diy

Här kommer ett supertips på en snabb, enkel och billig makeover på en byrå. Från ”romantisk” byrå till mer modern på några minuter. Handtagen är köpte på Stilbeslag.com och fanns i många olika färger på läder och skruv. Jag fick riktigt fin service där de specialmåttade utan extra kostnad efter ett mail. Läderhandtag i mässing och svart föll mig mest i smaken så det fick det bli. Jag hade såhär i efterhand kunnat ta av ytterligare en cm på längden (tog av två) men det var så svårt att uppskatta. Jag är i vilket fall som helst supernöjd och vill genast beställa ett gäng till,  loops till nattduksborden och tv-bänken skulle nog bli superfint!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats