Ida-Marie Isaksson

Vincent

dsc_0239

dsc_0254

dsc_0259

dsc_0262

Dockorna, böckerna, klossarna och det andra ligger mest och samlar damm för tillfället. Här är en kille som är helt besatt av sina bilar. Han älskar att ligga på golvet och köra dem fram och tillbaka framför näsan, stå vid en bordskant eller sitta på en stol och köra dem fram och tillbaka, PAJKEJA! BACKA! BIIIIJAJ! Blå bil, röd bil, farmors bil, carro och bobbos bil. Alla har namn och attribut. Det är en väldigt lugn och tyst lek, så man får väl njuta så länge det varar.

NU ska jag pipa iväg till rehabcentret för en massage. Även om jag inte är ett fan av massage så är det välbehövligt precis idag. Nacken och ryggen är helt stel efter behandlingen igår och huvudet dunkar.
Efter det ska jag direkt vidare till neurologen för att se om vi kan göra något mer för min huvudvärk. Dags att sticka!
Ha en fin dag!

Tee Lindex – Pants Zara

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida Jark

    Hej! Jag har läst din blogg, nästan dagligen ett bra tag nu. Vill bara säga till Dig, Du inspirerar! På flera olika sätt! Du har en himla fin inredningsstil och så otroligt fint hemma, Du är väldigt vacker och har en otroligt snygg stil och bär upp plaggen som få. Dessutom har Du alltid fin i makeup och hår. Dina bilder är fantastiska och det ör det som gör bloggen så hiskelens bra, bilderna är sjukt inspirerande. Att du dessutom har världens sötaste liten pojk, är ju bara ett stort plus! Fortsätt precis som Du är och gör, jag kommer alltid att läsa Dun fina blogg! All lycka och all kärlek till Dig! KRAM Ida
    PS. Jag lider med Dig att du är så ung och ska behöva ha så himla ont i kropp och knopp, jag håller alla tummar och tår att det ska bli bättre för Dig! DS.

stats