Ida-Marie Isaksson

Wooden Bedside table

sangbord-inspiration

ellos-pall-tra

ellos-pall

Äntligen ett sängbord i gästrummet. Den perfekta råa pallen kom äntligen in i mitt liv och den förändrade hela rummet faktiskt. Tänk vad en liten detalj kan göra.

Jag har kommit hem från en tidig morgonbehandling hos naprapaten. Knakelibrak i min lilla kropp och jisses så skönt det var för ryggen, puh! Huvudvärken är puts väck sedan kortisonsprutorna, nu hoppas vi det håller i sig. Efter det åkte jag till Butik Linnea och spanade in alla nyheter från By Heritage som kommit in, tyvärr var det jag ville ha slut i V’s storlek för tillfället, men det kommer ju mer. Jag hittade lite fina gröna växter, en kruka från dkdb och en massa fina snittblommor till min Klong Äng. Det är ju bara torsdag men jag är ute i god tid 🙂 Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Finally a bedside table in our guest room. Found this perfect raw wooden chair one and it transformed the whole room. Incredible what a little detail can do.

I just got home from a morning treatment at the physiotherapist. My whole body cracked like an egg (in a good way) and it felt so good for my back, piuh! My headache is gone since I got the cortisone shots two days ago.Let’s hope it stays that way. After physic I went to a little interior/flower shop and got some new green plants, a dkdb pot and some flowers to the Klong Äng vase. Its not friday yet but I’m starting ahead. I hope you’re having a good thursday!

– contains adlinks

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats