Ida-Marie Isaksson

Rapunzel of Sweden

rapunzel-of-sweden-2

(I samarbete med Rapunzel of Sweden)

Kommer ni ihåg förra gången jag var nere och fixade håret vad glad jag var för att mitt egna hår hade växt sig så långt därinne bland alla extensions. Längre än jag kan minnas att det varit någonsin. Jag har den där typen av hår som är väldigt fint, mångar hårstrån men väldigt tunnt. Och när det blir långt så blir det bara tunt i längerna och går av. Så axellångt är det som går, sedan bli det bara fult och stripigt. Denna gång var det ännu längre och nu har jag in princip bara fyllt ut det, ja kanske adderat en halv decimeter. Jag blir så glad, och kan verkligen säga att om man tar hand om sitt löshår och går till proffs som de på Rapunzel of Sweden så tar inte håret skada av extensions. Med att ta hand om det menar jag att tvätta det normalt med bra produkter, sova med fläta, borsta och vårda det noggrant och försiktigt, byta ut/ tar ut det i tid så mår håret ypperligt där under.

Denna gång har Sahra på Rapunzel i Malmö slingat och nyanserat mitt hår samt nyanserat löshåret separat. Sedan har hon satt i 6 paket löshårNail Hair European rakt” 50 cm i färgen Light blonde/#60 och klippt in det så att det flyter in perfekt med mitt egna hår. Tack fina Sahra, du är verkligen en fantastisk frisör!

Btw har jag en ny favorittopp som ni skymtar på bilden, hela outfiten kommer upp senare ikväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats