Ida-Marie Isaksson

Bilder från Greklandsresan

DSC_0405

Sitter och kikar igenom kameran och drömmer mig tillbaka till Athen. Helsingborg ligger 2:a i landet på regntoppen! Jag och V fick just rusa in då ett åskoväder drog in hastigt och lustigt. En vindby drog ett korsdrag genom huset och en vas åkte i golvet. Hur är det ens möjligt, haha. Något svettigt att sopa och plocka upp miljarder glassplitter medan man har en trött och ledsen 18-månaders som svansar runt en och det åskar ute. Men det gick bra och nu sover han gott. Men jag bläddrar nog vidare en stund och dagdrömmer lite om turkosa vatten, fredo espresso, kalamaki och mythos.

Bikinin kommer förresten från Lindex. Det är många som frågar om den, den har tyvärr varit slutsåld online och jag vet inte om den kommer in igen.

DSC_0274-3

Vincent och Lily tar sig en välförtjänt snacktime i skuggan efter att ha röjt lite i sanden. Vincents UV-tröja från Reima (50+ solskydd) har jag köpt på jollyroom.se

DSC_0266

Ett misslyckat försök till en bild på Masken Dahlberg. Vincent ser något som är mycket roligare än att posera framför kameran, fullt förståeligt!
Min bikini kommer från Panos Emporio

DSC_0127-2

Nyduschad och redo att lämna stranden. V älskade verkligen att vara där, han lekte harmoniskt och gick nyfiket på upptäcksfärd med oss i handen. Väldigt skönt ställe att vara på! Vincents shorts är köpta på jollyroom.se och t-shirten kommer från Zara Kids.

DSC_0042-2

En mysig tjejdag på The Margi – världens mysigaste hotell!
Min tunika kommer från Frontrow

DSC_0080

Ok, det här utgångsläget skulle inte vara fel..

Nu kikar solen fram igen mellan molnen och snart kommer mannen hem med en god lunch till oss. Det är inte så pjåkigt det heller, man får njuta av det lilla och vara tacksam för det man har!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. i

    Skulle du kunna skriva en liten guide till Athens riviera? Man har ju bra koll på Spanien, Frankrike och Italien men skulle vara intressant med Grekland också.

stats