Ida-Marie Isaksson

A little bump, but on our way!

   
    
    

Nu är vi äntligen på väg. Det var inte utan lite strul ska jag säga. Haha. Vi fick lämna in vår bil på service i förrgår. Motorismen började lysa när jag var påväg in till stan, paniiiik. Den fick lämnas in på service och vi fick en bra lånebil för två dagar sedan. Vår bilfirma är super som lånar oss en! Dock fick vi byta igår för den första blev såld och den vi fick är lite (mycket) liten för vår mastodontpackning.Var lite nervös att det inte skulle gå ett tag igår kväll. Men vi löste det. Vi ser ut som familjen tycon! Micke sitter helt sjukt långt fram, det ser så roligt ut

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats