Ida-Marie Isaksson

Mina sommar must-haves

DSC_1032

 

Några av min sommar-måsten på en och samma bild!
– En bra bodylotion som ger ett fint glow och som lätt absorberas i huden på varma klibbiga dagar.
– Sköna skor är ett måste när fötterna blir varma. Jag går helst i sandaler eller espadrillos (Dessa kommer från Blankens)
– Snygga och bra solglasögon som skyddar mot solens strålar. Finns det något mer störande än solgalsögon man inte ser något i när solen lyser in?
– Fina färger på läppar och kinder. Det är allt som behövs egentligen. Till vardags sminkar jag mig med lite concealer och ett lätt lager bare minerals original. Sen får färgen göra resten.
– Smycken på din vackra sommarhud. Solkysst eller inte så mår din hud oftast bättre på sommaren, och det syns. Och den kan man smycka med fina armband, halsband och ringar. Detta kommer från Jane Koenig.
– Fräscha sommardofter som håller för en varm dag. Jag satsar på riktiga parfymer för de sitter kvar på huden trots att man blir varm och klibbig. Mina absoluta favoriter är Byredo och SG79 Sthlm. På bilden ser ni Byredos hårparfym i min favoritdoft, sommardoftande hår på några sekunder.
– Snygga accessoarer kan lyfta en enkel outfit och är den perfekta investeringen till sommarens alla härliga kvällar på uteserveringar. Denna gamla goding kommer från D&G och den har hängt med mig i många år nu. Alltid lika snygg.

Jag är nyfiken på vilka är er sommar must-haves är?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats