Ida-Marie Isaksson

Nude T-shirt&kortisonsprutor

DSC_0369

DSC_0396-3

DSC_0384-2

Det är runt 30 grader varmt här i Helsingborg och det är mest linne och shorts som gäller om dagarna. Men dessa två plagg är mina absoluta favoriter när det kommer till luftiga sommarplagg och de åker på titt som tätt närjag vill klä upp mig lite trots värmen. Igår på matchen hade jag den där t-shirten till en kort svart vippig kjol, så himla snygg kombo! T-shirten kommer från HM och jag hittar den inte på nätets men jag såg den i butik för bara några dagar sedan. Materialet är tunt och luftigt så det är ett perfekt sommarplagg. Byxorna i i silke och kanske det skönaste paret jag äger, de kommer från Six Ames (Illums Bolighus)

Då var denna dag till ändå och jag är rätt sliten alltså. Kortisonsprutor och sedan snabbt hem för att M skulle iväg och spela U21-match. De sände matchen på c-more så jag och V fick se papsen gör mål. V utbrast förtjust ”pappa” när han såg honom på tv (måste vara så förvirrande för honom!) och härmade även mig närjag se ”pappa gjorde mål”, jag fångade allt på film, så gulligt! Det finns på min snapchat om ni vill se, IdaMIsaksson.
heter jag där. Nu sover lillfisen och jag inväntar M, vi ska grilla halloumiburgare, mums! Nu är det snart semester och jag har förhoppningar på en relativt smärtfri sådan tack vare kortisonet jag fick idag! Det blir nog första gången isf, tänk så härligt!

Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats