Ida-Marie Isaksson

Nytt i badrumsskåpet!

  
Lumene är ett märke som är prisvärt och väldigt uppskattat, nyligen vann de pris i Scandinavian Beauty Awards och då fick jag upp ögonen lite extra for detta märke som är anpassat för nordisk hy. Dessa två produkter har jag införskaffat och jag tror de passar mig perfekt. Bright Now Vitamin Dry Skin Cocktail är en olja som ger intensiv näring och tar bort torrhetslinjer och Bright Now 360^ Eye Treatment bekämpar alla ålderstecken samt ger huden runt ögonen lyster. Den minska mörka ringar, svullander, rynkor samt ger ett lyft.

Rynkor och linjer är naturliga och de är en del av oss. Det är inget att haka upp sig på tycker jag. För att förebygga dem man kan vårda sin hud på bästa sätt och hålla den smidig och livfull. En vacker livfull hy är oslagbar oavsett om du har rynkor eller inte!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats