Ida-Marie Isaksson

Hairmakeover!

 
  

Då har man varit hos frissan igen och fått håret sommarfint! Mitt egna hår har växt så himla mycket och blivit så tjockt, det var lite av en chock. Man märker ju inte sånt när man har extensions! Himla kul och det märks att de är bra på det dem gör där på Rapunzel i Malmö, jag är en mycket stolt ambassadör för dem. Jag gillar dock att ha lite längre längd och tjockare hår än så. Så jag satte som vanligt i Nail Hair European #60 (light blonde) 50 cm (länk) och så färgade jag slingor och fick allt hår nyanserat i en härlig askig ton. När jag satt i stolen fick de en leverans av splitternya vårdande oljor anpassade för löshår, jojobaolja och arganolja. De doftade helt ljuvligt och det får bli mitt fredagstips. Du hittar dem här. (länk) Jag är så nöjd med håret! Tack Sarah och resten av gänget! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats