Ida-Marie Isaksson

dagens shopping

hm-kids

DSC_0346

hm-kids-espadrillos

En härligt vårvarm dag har det varit idag och vi tog en tur till Väla och åt lunch alla fyra. Sedan strosade vi runt lite och kollade shoppingutbudet. Jag hittade några fina sommartoppar En body från Bikbok och en underbar top med knytrygg från Zara Trf, så nöjd! Vincent fick också lite nytt, hur söta är inte espadrillosen med kaktusmöster? Dem hittar du på HM kids, likså skjortan.

Vårt sista aprilfirande blir Thaimat från favoritstället och en bra film! De har ett mysigt firande i vårt område men det är lite för sent för att V ska orka hålla sig vaken. Men inte oss emot, vi njuter av att umgås med lillsis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats