Ida-Marie Isaksson

matchdags

DSC_0261

Ljuset i huset är iaf fint trots att det är grått och trist ute.

Hej på er. Jag går fortfarande runt i morgonrocken här hemma. Så skönt en segstartad dag som denna. Nu ska jag dock strax in i garderoben och röja runt efter något fint att ha på mig. Snart kommer barnvakten och jag och M ska åka iväg och äta middag och sedan är det match på Olympia. M har varit skadad är under rehabilitering fortfarande så han spelar inte matcher riktigt ännu. Så vi passar på att utnyttja tiden lite, det är inte ofta man kan se matcher tillsammans live.  Nej, dags att sätta fart! Kram på er fina läsare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats