Ida-Marie Isaksson

framkalla bilder från mobilen

framkalla-app

Här är mitt lilla projekt. Jag har framkallat en massa bilder från mobilen via Appen Framkalla (sjukt smidigt!) och några av dem ska jag hänga upp på väggen med hjälp av klämmor från Granit och ett enkelt snöre. Det fanns färdiga hängkonstellationer på Granit också men jag gillade dem inte riktigt så jag ska testa såhär först så får vi se hur det blir!

Nu ska vi strax rulla fram grillen för årets första grillning, mums!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Så fint med polaroidbilder! 🙂 Tänkte kolla om det är ngn rabattkod på G till Elly Pistol snart? Hittat så fina grejer där men studentekonomin vill annat. 🙂 Kram!

  2. Rebecca

    Hej,
    Tack för en kanon blogg. Jag har en fråga! Den mattan som du har i vardagsrummet som är vit med svart mönster, var kommer den i från? Tacksam för,
    Kram Rebecca

stats