Ida-Marie Isaksson

New in – nude tones

DSC_1500

Nude top – FluffHeelow Suede flatsEyewearSG79 No 16 (Åhlens/Kicks) – Redness Relief MoisturizerBlush

Några av mina favoritsaker just nu! Redness Relief från Paulas Choice ska ni titta lite närmare på om ni har en tendens att få röda partier i ansiktet, vanligt ex runt näsan! Jag har själv rosacea så jag har en tendens till rödhet och då är det bra med något som lugnar och hjälper till att förebygga.  Parfymen SG79 STHLM är min nya favorit, doftar blommigt och härligt och flaskan är så fin. Passar perfekt att stå framme på en fin marmorbricka.

redness-relief

sg79

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats