Ida-Marie Isaksson

Adore Us.

adore-us-babies-2

adore-us-babies-1

Något jag tycker är riktigt svårt att hitta till pojkar är fina byxor. Antingen så sitter de dåligt eller så faller inte mönster eller färger mig i smaken. Häromdagen trillade dessa byxor ner i brevlådan från Adore Us Babies och jag är helt såld på på modellen, detaljerna och färgerna. De sitter verkligen så coolt, lite baggy men ändå slimmade i benen. Jag ångrar så att jag inte beställde dem med denim på knäna också, så det får nog bli en beställning till. Bilder med dem på kommer upp snart så kika in då! Och psst, med rabattkoden ”IDAMARIE15” får du 15% rabatt på allt på sidan.

Happy friday på er! Fast mitt lilla pyre håller inte med. Feber och tandsprickning stackarn. Han håller dock modet uppe rätt bra ändå tycker jag, det går såklart lite upp och ner. Hur brukar ni göra när era små har feber? Brukar ni hålla er inne helt eller brukar ni låta dem gå ut en sväng ändå om de är hyfsat pigga?
Han sov ändå bra inatt, vaknade en gång som han brukar och vaknade 8.30. Som jag behövde den sovmorgonen alltså, halleluja! Har snittat 3 h sömn per natt sedan Micke åkte iväg till Spanien, nedrans insomnia! Trött mamma, hej! Nu hoppas vi på lite bättre sömn i helgen. Min syster kommer hit imorn och vi ska bara mysa, busa med Vinnie och äta gott hela helgen! Kram på er, Ida

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats