Ida-Marie Isaksson

Adidas Superstar.

mini-adidas-superstars

adidas-superstars-baby

adidas-superstars-kids

Vårskor till lilleman är i mina tankar och dessa blev inhandlade i Umeå. Finns det något sötare miniskor? Jag måste också inhandla ett matchande par Adidas Superstars!

Hej gänget! Nyp mig i armen vilken härlig natt jag har haft. Vincent somnade 7 och sov till 9:30 imorse. Han brukar nästan alltid vakna en gång vid midnatt och vara ledsen och då får man söva om honom vilket tar ganska lång tid. Vincent har en aning feber och han kräktes igår så jag hade inte förväntat mig en bra natt, men han var nog trött helt enkelt.

Ikväll var vi bjudna på middag hos några vänner men det får bli nån annan gång. Jag och Vincent får ha lördagsmys i karantän 🙂 Ha en fin lördag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ullis

    Typiskt tråkig söndag morgon, surfar runt lite och kom till din blogg via en slump:) Du verkar vara en go tjej, med bra smak på allt.
    Din son är ju något alldeles speciellt!!! Såå söt!! Kram

  2. Marie

    Älskar din positiva inställning! Är djupt impad av att du alltid verkar se saker på bästa möjliga sätt. Själv har jag så lätt att bli negativ och gräva ner mig i de fall saker inte blir som jag tänkt mig (typ planer som middagar etc). Samma gäller ang dina smärtor som du skrivit om. Du verkar så klok och härlig som inte låter dem stå i fokus i ditt liv, även om de säkert påverkar dig i allt du gör. Tack för en fin blogg och för den härliga energi du förmedlar! <3

stats