Ida-Marie Isaksson

Topp 4☆

idamarie-hair

Om det är något jag gillar så är det friskt svallande blankt hår. Jag använder knappt några produkter och är superkräsen men här är några av mina favoriter, tips och trix samt must-haves.

Batiste Torrschampo – Den kan jag inte leva utan. Dels som torrschampo när håret är lite fett. Men jag använder den också i nytvättad hårbotten för att få en aning struktur och volym i mitt superglansiga platta hår. Alla andra volymprodukter gör antingen mitt hår fett, platt och tungt eller så känns håret smutsigt, typ som med dust-it.

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil– Denna vårdande olja är helt amazing. Den innehåller värmeskydd och ger ett helt viktlöst resultat så jag tycker den har allt. Jag tar två pumptryck i blött hår (bara längderna) när det är nytvättrat och sedan låter jag håret självtorka för det mesta. Mitt hår är alltid väldigt glansigt, blankt och mjukt när det torkat.

Kevin Murphy Full Again Thickening Lotion – Denna använder jag ibland när jag vill ha lite mer volym, stuktur och tjockhet i håret. Som t.ex när jag ska styla det. Det är också väldigt viktlöst men effektivt.

Tangle Teezer – Om ni inte inte har testat denna hårborste redan så har ni missat något. Det blir aldrig mer besvärligt att borsta håret, aldrig mer tovor. Alla som har barn borde definitiv ha en sådan så slipper man tårar och hårömhet.

Vad tycker ni om dessa listor, mer sånt?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Ja, mer listor, skoj!
    Jag har borsten och kan bara hålla med, no more tovvor och aj aj. Jag är extremt ömhårad! Använder även Kevin murphy oljan och wow säger jag, magisk! Har haft en från lanza tidigare men denna slår den med hästlängder! Så grym!
    Kram

stats