Ida-Marie Isaksson

hemvändardagen.

DSC_0314

Hoho! Hur är det egentligen i resten av landet, har ni någon snö där ni bor? Här i Umeå är det helt bart på backen och det blåser, så tråkigt! I Skåne skulle det snöa ikväll, snacka om uppochnervända världen.  Det känns lite som att skånevädret förföljer oss…

Ikväll ska vi gå ut med några vänner, ta en öl och catcha up. I Umeå går man ut på annandagen, själv är jag van att juldagen är den stora ”hemvändardagen”. Men egentligen är det ju bättre med annandagen så hinner man fira julen ordentligt med släkt och vänner om man t.ex har många att besöka eller skilda föräldrar så att man har två julaftonsfiranden. Så hade jag det när jag var yngre och det var lite jobbigt att behöva välja när kompisarna och grupptrycket lockade å ena sidan och familjen och samvetet på den andra. Så annandags-fest tycker jag är bra. Nu blir det ingen fest för oss idag, vi känner alldeles för lite folk här för tt det ska vara roligt. Vi funderar på att gå på bio lite senare kanske. Passa på medan vi har barnvakt! Hörs sen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats