Ida-Marie Isaksson

Roadtrip picture bomb.

DSC02017 DSC02012 DSC02193 DSC02199 DSC02204 DSC02186 DSC02190 DSC02082 DSC01945 DSC02209 DSC01983 DSC02069 DSC02059

Det slår mig när  jag tittar igenom bilderna på kameran vilken resa vi gjorde förra veckan. Över 200 mil på 9 dagar. Helsingborg – Stockholm – Västerås – Stockholm – Gävle – Bollnäs – Stockholm – Helsingborg. Första gången Vincent åker längre än 2 timmar i en bil faktiskt och det gick hur bra som helst. Uppresan gjorde vi på dagtid och hemresan på kvällstid, det funkade lika bra och han sov sina vanliga tider. Vi stannade hans vanliga mattider och han fick leka av sig lite. När det blev lite gnälligt fick han nått snacks, en leksak eller i nödfall titta på lite babblarna på iPad. Men oftast betydde det att han var trött, så han somnande ganska snart. Det här med nya människor och nya platser är han verkligen proffs på. Han är så oblyg och orädd att man inte kan sluta förvånas. Så självklar. Han söker närkontakt och ögonkontakt med alla som kommer i hans väg. Jag som är lite obekväm bland nya människor försöker haka på honom och ta efter 🙂 Han är tamjetusan alltid glad! Det var så kul att träffa alla vänner och familj som man saknar och sällan eller aldrig hinner träffa. Tack för att ni tog er tid att träffa oss. Det var också kul med ett miljöombyte och att testa sig lite som förälder. Det är ju lite läskigt att byta miljö, men blir så trygg i sin hemmiljö. Vi var trötta och slitna när vi kom hem men nu har vi hämtat oss och är sjukt nöjda!

Kram på er, Ida

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats