Ida-Marie Isaksson

blue colors.

DSC_0353

DSC_0355-2

DSC_0359-2

DSC_0362

DSC_0367-1

DSC_0384

DSC_0396

DSC_0403-2

Är det någon mer än jag som älskar vädret just nu? Hösten är verkligen underbar när solen skiner. Hoppas det håller i sig några dagar till. Imorgon hämtar vi V’s farmor och farfar på flygplatsen. Det ska bli så mysigt! Vi ska nog se till att ha en liten dejt på tu man hand när vi för en gång skull har barnvakt också. Vi är lite sugna på att testa burgerstället Garage i Höganäs. Jag älskar burgare och öl men har inte hittat nått favoritställe här i Helsingborg ännu.

Nej, nu ska jag återgå till jobbet. Sneglar på Lisa Holm-rättegången på iPaden bredvid, så obehagligt. Hoppas man har rätt man och att det finns tillräckligt med bevis för att fälla honom. Det känns lite tunnt och osäkert trots DNA och det gör mig rädd. Om han är skyldig hoppas jag att han erkänner. Så vansinnigt jobbigt för anhöriga att inte få något riktigt avslut eller svar på sina frågor. Mina tankar går till dem.

LOVE I

Länkar:
Ganni Kappa Me and The Met
Contemporary Reflections Polotröja SOLO Gbg
Never Denim Jeans BikBok HÄR
Nly Skor
Chanel Boy
Lostwithoutyou.se Pälsboll HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats